Restorani


Raznovrsnu ponudu ovog grada upotpunjuje veliki broj restorana, u kojima možete degustirati sve vrste morskih specijaliteta kao i kontinentalnu ishranu. Ukoliko želite da Vaš odmor obilježite notom elegancije i romantike preporučujemo Vam sledeće restorane:


O Sole Mio

Restoran "O Sole Mio" nalazi se u samom centru Budve, na šetalištu, u blizini Starog grada. Po kategorizaciji spada u restorane sa četiri zvjezdice. Restoran ima 430 mesta koje opslužuju dvije kuhinje velikog kapaciteta. Tradicionalna crnogorska kuhinja, sve vrste morskih specijaliteta, specijaliteta naših majstora na roštilju kao i italijanski specijaliteti za mlade, dio su naše svakodnevne ponude.Porto


Restoran PORTO na obali mora pružiće Vam kompletan užitak tokom vašeg boravka u Budvi. . Kao gost restorana Porto možete da uživate u pogledu na more i na gradsku luku u kojoj su usidrene male barke, ribarski brodovi te luksuzne jahte. Sedam godina profesionalnog poslovanja i vrhunska usluga ucinilo je da restoran Porto postane jedan od simbola turisticke ponude u Budvi. Restoran je ureden u mediteranskom stilu, a pri dekorisanju koristili su se prirodni materijali, kamen i drvo. 

Bogata i raznovrsna kuhija, raznolika po svemu, originalna u pripremi, zadovoljiće ukuse i najvećih ljubitelja dobre ishrane. Velikog kapaciteta, 56 sjedecih mjesta u zatvorenom dijelu i 84 mjesta na tersi, restoran je u mogucnosti da organizuje proslave vjencanja, rodendana, poslovnih ruckova te ribarsih veceri po željama i zahtjevima gostiju.

Iako nema vlastiti parking gostima koji dolaze vozilom na raspolaganju je javni parking koji se nalazi u neposrednoj blizini.     


Demižana

Na par koraka od Starog grada Budve, u blizini hotela Mogren, nalazi se restoran Demižana. Od gradske vreve, odvaja ga mediteransko rastinje koja pravi hladovinu svojim gostima i daje terasi restorana onaj prepoznatljiv primorski duh. Kamen i drvo, hladovina loze, idealna su scenografija za uživanje u kulinarskim umjećima. Restoran je postao je cijenjen i vrlo tražen od onih gostiju željnih besprekorno dobre usluge i vrhunskih morskih specijaliteta. Tradicionalni specijaliteti uz dobro domaće vino, ljubazno osoblje, učinili su da ovaj restoran postane prepoznatljiva tačka na gastronomskoj mapi Budve i Crne Gore.
Kineski restoran "Hong Kong"


U okviru firme LIR doo posluje kineski restoran "Hong Kong". Otvoren je 26.07.1991. godine sa kapacitetom od 110 mjesta. U starom gradu i najljepšem ambijentu u Budvi, osjetite čari dalekog istoka uz veliki izbor kineskih specijaliteta. Uz pristupačne cijene restoran nudi i popust od 10% za organizovane grupe od 10 osoba i više. Takođe organizuje ekskluzivne ručkove i večere. Pored svih ovi usluga hranu možete poručiti i telefonom i preuzeti je lično u samom restoranu.
Korisnički servis
Montenegro Tourist Service
Podgorica
Mob: +382 69 66 55 12
Tel/Fax: +382 20 511 200
info@booking.me 
Vodič za goste
način plaćanja
- bankarskom doznakom
- kreditnom karticom
AmericanexpressDinersMastercardVisa