Pravna napomena

1.         UGOVOR IZMEĐU KORISNIKA i Montenegro Tourist Service

Korišćenjem ovih web stranica, odnosno bilo koje usluge na njima navedene, Vi prihvatate uslove korišćenja i obaviještavanja koje se ovdje nalaze. Ako niste saglasni s uslovima korišćenja ne koristite ove stranice. 

2.         ZAŠTITA PRIVATNOSTI
MTS cijeni Vašu privatnost i zbog toga posluje prema sljedećim načelima:
•  Mi izričito navodimo kada su nam potrebni Vaši lični podaci. Proslijeđujemo Vaše lične podatke relevantnoj trećoj osobi koja je pružalac usluge koju ste rezervisali i platili preko MTS sistema. Takođe koristimo Vaše lične podatke za obradu Vaših zahtjeva unutar MTS sistema i povremeno da bismo Vas obavijestili o novostima koje se tiču usluga ili samog MTS sistema.
•  Kako bismo uvijek imali Vaše tačne podatke u trenutku kad trebate našu uslugu ili drugu informaciju, molimo da nas obavijestite ukoliko dođe do promjene u Vašim ličnim podacima ili ukoliko ste pogriješili pri unosu istih.

Ako uočite da Montenegro Tourist Service ne postupa prema ovim načelima ili imate bilo kakvu drugu primjedbu vezanu uz način poslovanja, obavijestite nas na info@booking.me i mi ćemo upotrijebiti sve ekonomski opravdane napore da istražimo i ispravimo problem što je prije moguće. 

3.         OGRANIČENJE NA LIČNO, NEKOMERCIJALNO KORIŠĆENJE

Ove web stranice namijenjene su korisnicima za lično, nekomercijalno korišćenje. Nije dozvoljeno mijenjati, kopirati, distribuirati, prikazivati, objavljivati ili na bilo koji drugi način prenositi ili prodavati bilo koju informaciju, uslugu ili proizvod koji se objavljuje na ovim stranicama.

4.         VLASNIŠTVO

Sadržaji i formati na ovim web stranicama su vlasništvo firme Montenegro Tourist Service d.o.o CETINJSKI PUT b.b. (Prva profesorska zgrada - Lamela 7 ulaz 10 ) 81000 Podgorica, osim djela fotografija koje se ne koriste u komercijalne svrhe, a na zahtjev autora ili vlasnika biće povučene sa stranica (ukoliko ne postignemo drugačiji dogovor). 

5.         OGRANIČAVANJE OD ODGOVORNOSTI

Informacije na ovim stranicama smatraju se ispravnima u trenutku unošenja. Svi podaci redovno će se pregledavati, a eventualne greške odmah uklanjati.Montenegro Tourist Service zadržava pravo promjene podataka na ovim stranicama bez posebnog upozorenja. 

6.         ZABRANJENO ILEGALNO KORIŠĆENJE

Korišćenjem ovih web stranica obavezujete se da informacije ovdje dobijene nećete koristiti u zabranjene ili ilegalne svrhe ili radnje. 

7.         LINKOVI NA STRANICE TREĆIH OSOBA

Ove stranice mogu sadržavati linkove na stranice drugih firmi ili osoba. Ti linkovi su samo za Vašu informaciju, a Montenegro Tourist Service ne snosi odgovornost za tačnost informacija ili sadržaj tih stranica. 

8.         PROMJENA OVIH USLOVA I DRUGIH USLOVA POSLOVANJA

Montenegro Tourist Service zadržava pravo promjena navedenih uslova korišćenja web stranica i drugih uslova poslovanja. Promjene ne utiču na već izvršene i uplaćene rezervacije. 

9.         KORIŠĆENJE USLUGA MONTENEGRO TOURIST SERVICE -a NA OVIM STRANICAMA

Svrha booking.me stranica je isključivo pomoć korisnicima da se informišu o ponudi privatnih smještaja preko opisa i slika, i provjere slobodne termine iznajmljivanja,i da izvrše rezervaciju i uplatu. Upozoravamo Vas da za provođenje transakcija putem naših stranica morate biti punoljetni, i da ovime prihvatate finansijsku odgovornost za transakcije koje izvršite Vi lično ili maloljetne osobe koje stanuju u Vašem domu. Odgovorni ste za nadzor nad maloljetnim osobama koje ovdje koriste Vaše podatke, i za istinitost i tačnost podataka koje nam dajete za provođenje rezervacije ili finansijske transakcije. U slučaju bilo kakve zloupotrebe ove stranice (upis lažne rezervacije ili sl.) biće Vam onemogućen pristup našem sajtu. 

10.        DODATNE NAPOMENE
Montenegro Tourist Service trudiće se da provjerava tačnost podataka na ovim stranicama i ujedno da širi svoju ponudu. Transakcije kreditnim karticama posebno su zaštićene SSL protokolom, ali za dodatnu zaštitu preporučujemo štampanje formulara na printer, i slanje svojeručno potpisane rezervacije na faks (obavezno za korisnike Diners kreditne kartice).
 
Korisnički servis
Montenegro Tourist Service
Podgorica
Mob: +382 69 66 55 12
Tel/Fax: +382 20 511 200
info@booking.me 
Vodič za goste
način plaćanja
- bankarskom doznakom
- kreditnom karticom
AmericanexpressDinersMastercardVisa